дистанційна освіта та екстернат

дистанційна освіта, самостійно або з викладачем

дистанційна освіта

Дистанційна освіта та  екстернат, сімейне навчання...

    Однією з топ-тем на сьогодні є реформування освіти. Агрити традиційну школу стало чи не нормою. Тож, масова школа – рудимент? Вчорашній день?  Це тому батьки стали обирати дистанційну освіту та екстернат як альтернативу? Подекуди й «хоумскулер» спливає. Добре це чи погано? Розберемося разом.

    Переважна більшість дітей навчається в загальноосвітніх школах (ліцеях, гімназіях, державних та приватних закладах освіти) – і це чудово!

    Але все частіше ми з вами чуємо про ранню спеціалізацію: вже в дошкільному віці малюки починають займатися спортом чи мистецтвом, а в шкільному віці – це вже майже професійні спортсмени, музиканти, танцюристи. Тож виникає потреба в індивідуальному графіку навчання або інших формах, які  задовольняють потреби дитини. Чи не так?

    Буває й так, що батьки по роботі змушені їхати за кордон? Їм доводиться залишати дитину з бабусею або нянею. Сумно, але треба!

    А якщо дитина хворіє, або, не дай Боже, потрапляє до лікарні – навчання переривається?

    Перелік ситуацій подібного роду можна перелічувати та перелічувати.

Форми освіти

    На сьогодні в Україні законодавством визначено більше десяти  (!) форм освіти! Іх можливо комбінувати так, як зручно саме для вашої дитини! А це означає наступне:

  • талановита дитина зможе займатися в зручному для неї режимі!
  • дитина під час перебування за кордоном може продовжувати отримувати українську освіту!
  • хвороба, тренувальні збори та змагання не стануть на заваді освіти!
  • під час навчання в своїй школі окремі предмети дитина зможе опанувати з нами або самостійно!

    І це ще не все! Освіта, як послуга, наближається до дитини, стає все більше і більше різноманітною, може задовільнити максимум потреб людей різного віку та уподобань. Тож, мова йде про індивідуальну освітню траєкторію, про те, що відповідає нахилам та здібностям вашої дитини.

Дізнатися більше

   При цьому здобувач освітніх послуг отримує документ державного зразка і разом з іншими випускниками вступає до будь-якого державного чи приватного вищого навчального закладу (після здачі ЗНО).

    То добре це чи погано? А вам обирати: чи то буде дистанційна освіта, чи екстернат або інші форми навчання. Пишіть, дзвоніть, замовляйте консультацію – і ми розберемося разом!

Добавить комментарий